Zoeken
  • initiatiefgroep Klein Oers

Werkgroepen!


Geduld hebben is een schone zaak: in de vorige nieuwsbrief schreven wij dat begin oktober ons plan zou worden voorgedragen aan het college van bestuur en wethouders. Helaas is dit door de gemeente Veldhoven opgeschoven naar eind November. We merken dat het wachten op een locatie ons vermoeid, Ondertussen hebben we echter niet stil gezeten. We zijn druk bezig geweest met het ontwerpen en bespreken van de typen huizen. Ook houden we gesprekken met verschillende architecten en bezoeken we projecten. Binnenkort gaan we op de koffie bij gemeente Eindhoven want we hebben vernomen dat zij op zoek zijn naar een groep zoals wij. Die kans laten we niet liggen!

Werkgroepen:

Ons plan is al heel ver uitgewerkt. We zijn toe aan groei. Bij deze willen wij een begin maken met uitbreiding van de groep via het oprichten van werkgroepen. Wij zoeken als eerste deelnemers voor de werkgroep 'energie'. Hiervoor zijn wij op zoek naar ongeveer 4 a 5 mensen die zich volledig willen toeleggen op het hoofdstuk energie. Wat is in regio Eindhoven de beste manier van opwekken van energie? Hoe kun je zo milieubewust mogelijk energie opslaan? Hoe maak je zo efficiënt mogelijk gebruik van een micro-smart-grid? In de werkgroep willen wij dat minimaal twee mensen participeren die een duidelijke wens hebben om in het ecodorp te gaan wonen. Daaruit zal door de werkgroep een persoon worden uitgekozen die als afgevaardigde met regelmaat zal deelnemen aan een vergadering met de kerngroep. Wij verwachten van jullie dat jullie zelfstandig functioneren en regelmatig feedback geven aan de kerngroep over vorderingen en hulpvragen. Zou jij graag deel willen nemen aan deze werkgroep? Stuur dan een sollicitatiemail naar kleinoers@hotmail.com

Penningmeester gezocht!

Voor onze stichting Off Grid Ecovillages zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe penningmeester om de functie van Wil v.d. Grinten over te nemen. Wij bedanken Wil voor zijn harde werk. Wil is onmisbaar geweest in het vormgeven aan ons SMART plan en het opstellen van de statuten. Als Penningmeester ben je lid van het bestuur en neem je deel aan de vergaderingen. Deze vinden eens per twee weken plaats. Samen met de rest van het bestuur (de initiatiefgroep) werk je de grote lijnen verder uit. Als penningmeester hou je je daarnaast bezig met de financiën. heb jij ervaring als penningmeester en zou je deze functie graag willen uitvoeren? Wil jij daarnaast ook heel graag in ons ecodorp komen wonen? Stuur dan een sollicitatiemail naar kleinoers@hotmail.com

Volhardende groet van de initiatiefgroep.

Johan, Wendy, Astrid & Cynthia


368 keer bekeken

Klein Oers

adres nog onbekend

info: kleinoers@hotmail.com

    © 2019 Klein Oers