Zoeken
  • Cynthia van Schendel

Initiatiefneemster Wendy stelt zich voor!


Met interesse en liefde voor natuur en onze aarde werd ik geboren. Al jong zette ik mij in voor behoud van onze aarde en voor een fijne gezonde leefomgeving.

Ik ben Wendy van der Grinten, Natuurgeneeskundige voor Healthy by Wendy. Ooit begon ik aan de opleiding Technische Natuurkunde en ging vervolgens aan de slag als docente ICT, Natuur- en scheikunde. Het verbeteren van onze wereld was toen nog een hobby.

Tegenwoordig bevind ik mij in de brede wereld van de natuurgeneeskunde, en mag ik in die rol mensen begeleiden op hun weg naar gezondheid.

Vanuit mijn passie om de wereld mooier te maken ben ik de politiek in gegaan. Afgelopen 8 jaar heb ik mij in de gemeenteraad ingezet om de Veldhovense leefomgeving mooier, beter en gezonder te maken. Ondertussen groeide het verlangen om mensen duidelijker en concreter te kunnen laten zien dat natuurlijk en gezond leven heel goed mogelijk is. Dit alles met behoud van hedendaags design en comfort. Dit wil ik laten zien door het zelf te realiseren. Vervolgens ging ik op zoek naar mensen om dit samen mee te doen.

Zo vond ik Cynthia, die op het exact hetzelfde moment op zoek was gegaan om het ecowonen te realiseren. Samen met onze geweldig enthousiaste ecodorp leden werk ik graag aan de realisatie van ons eerste ecodorp!

Agenda:

In februari werd de kerngroep uitgebreid met twee nieuwe leden. Denise Horsten en Dimitri de Vries zullen naast de algemene kerngroep-activiteiten vooral ook taken op zich nemen die te maken hebben met het penningmeesterschap.

Het gesprek met zowel de gemeente Veldhoven als gemeente Eindhoven verliep heel voorspoedig. We hebben erg veel zin om met beide gemeenten verder samen te werken.

Binnenkort zal er een bezoek plaatsvinden aan ecodorp Olst. Hierbij zullen mensen uit de kenrgroep, de energiewerkgroep en gemeente Veldhoven aanwezig zijn. Wij zijn onze ecodorp-collega's vanuit verschillende hoeken en streken dankbaar dat we van en met hen kunnen leren.

Veel liefs van de kerngroep!

#natuurgeneeskunde #ecodorp #gezondheid

0 keer bekeken

Klein Oers

adres nog onbekend

info: kleinoers@hotmail.com

    © 2019 Klein Oers