Zoeken
  • Cynthia van Schendel

Dimitri en Denise stellen zich voor.


Ik, Denise, ben opgegroeid in een gezin waarbij de natuur zeer dichtbij was (bos dichtbij mijn ouderlijk huis) en als zeer waardevol werd gezien vanuit meerdere perspectieven, Hierbij stond de antroposofie centraal. Deze liefde heeft zich vertaald in het schrijven van een 2e jaarsscriptie omtrent ecowoningen die me tot op de dag van vandaag niet heeft losgelaten en ook daarna met duurzaamheidsvakken tijdens mijn studie bedrijfseconomie en postdoctorale vervolgopleiding. Inmiddels heb ik deze liefde overgebracht op mijn partner Dimitri de Vries, alhoewel ook hij dit van huis uit heeft meegekregen waarbij zijn ouders nog altijd lange natuurwandelingen maken en nog steeds ontzag hebben voor flora en fauna (ze hebben er ook boekenkasten mee vol staan). We hopen onze langgekoesterde wens om in een echt duurzame en biobased woning te wonen, spoedig in vervulling te laten gaan. Tevens heeft onze Canada ervaring (waar we 4 jaar gewoond en gewerkt hebben) onze ogen verder geopend omtrent wat mogelijk is met bv. houtbouw.

We hebben als penningmeester een belangrijke financiele inbreng in de kerngroep, Wat dankzij onze studies bedrijfseconomie en bedrijfskunde ook niet echt verwonderlijk is. Daarnaast hebben we ook andere, bredere taken. Dimitri gebruikt zijn bedrijfskundige kennis en ervaring in het bedrijfsleven inmiddels al weer een tijdje met veel plezier in het onderwijs. Denise werkt al enige jaren in het bedrijfsleven in financiële

senior management posities. Dimitri is een geboren Brabander en ik, Denise, heb sinds mijn studie in Tilburg hier ook steeds meer roots gekregen.

We zijn via de Omslag in Eindhoven alweer een tijdje geleden in contact gekomen met Klein Oers en actief betrokken bij o.a. gesprekken met gemeentes, werkgroepen (in oprichting), research naar bouwaanpak & methodes en plannenmakerij (o.a. oprichting stichting, visie document ecodorp, financiele kaders en bouwafmetingen).

Tevens delen we graag met jullie de naam van het 4e kerngroep lid, Jan Vlemmix, die de eerstvolgende nieuwsbrief centraal staat en waarmee ook duidelijk wordt dat de kerngroep een gevarieerde groep talenten bezit waarmee we ook een brede gesprekspartner zijn voor de gemeente(s). Vooralsnog lijken de vorderingen met de gemeente Veldhoven het meest opportuun.

Een warme groet (met dit warme weer zeker van toepassing), Denise & Dimitri

#biobasedwonen #duurzaamheid

0 keer bekeken

Klein Oers

adres nog onbekend

info: kleinoers@hotmail.com

    © 2019 Klein Oers