Zoeken
  • Cynthia van Schendel

Groei en bloei!


Haalbaarheidsonderzoek:

Momenteel zijn we samen met de gemeente Veldhoven, woningstichting 'Thuis', procesbegeleider van 'iedereen kan bouwen' en onze architect Kim Verhoeven van Archi3o bezig met het haalbaarheidsonderzoek.


Flinke uitbreiding:

Verder zijn we sinds een klein half jaar flink aan het groeien. Er zijn kennismakingsbijeenkomsten georganiseerd en daardoor een aantal aspirantleden bij gekomen, en ook zijn vervolgens een aantal aspirantleden doorgegroeid naar volwaardig lidmaatschap. In Juli 2020 wordt voorlopig de laatste kennismakingsbijeenkomst georganiseerd. Daarna inventariseren we aan de hand van de uitkomsten van het haalbaarheidsonderzoek hoeveel woningen we per categorie nog over hebben en ook kijken we dan naar wat voor typen mensen we op zoek zijn om een goede samenstelling van de groep te verkrijgen. Zodra dat duidelijk is gaan we gericht mensen uitnodigen die op de 'geinteresseerdenlijst' staan.


Flow:

De verschillende werkkringen zijn volop bezig met organiseren, structureren en uitwerken van ideeen. Er wordt heel goed samen gewerkt en er is een enorme flow ontstaan. Hierdoor zijn de afgelopen maanden bergen werk verzet. Ook in de zomermaanden wordt er doorgewerkt maar wel op een iets lager pitje. Velen onder ons zijn erg moe en toe aan rust.

103 keer bekeken

Klein Oers

adres nog onbekend

info: kleinoers@hotmail.com

    © 2019 Klein Oers