Zoeken
  • Cynthia van Schendel

Nog een aantal Eco-koopwoningen beschikbaar!

Droom jij van wonen in een Ecodorp? Klein Oers is een ecowijk bestaande uit zowel koop- als huurwoningen. Een dorp waarin zowel individualiteit als saamhorigheid belangrijk zijn. Het dorp is gesitueerd in een landelijke groene omgeving te Veldhoven. Het omvat 34 milieuvriendelijke woningen waarin het heerlijk comfortabel vertoeven is. Alle woningen beschikken over een prive-tuin en daarnaast is er gezamelijk groen zoals een moestuin. De toekomstige bewoners varieren in leeftijd en achtergrond maar delen waarden als milieubewustzijn, samenvoorzienend zijn en gezond leven.


Ben jij eco-minded, sociaal en een tikkeltje boers? Kom dan bij ons, EcoDorp Klein Oers!


Deze woningen zijn nog beschikbaar:


1 eensgezins hoekwoning met 3 slaapkamers ( 3 a 4 persoons huishouden).

4 eensgezins tussenwoning met 2 a 3 slaapkamers ( 2 a 3 persoons huishouden).

2 levensloopbestendige woningen met 1 a 2 slaapkamers ( voor 55 plussers of minder validen).

2 appartementen met 2 slaapkamers ( met klein tuintje).


Heb je interesse en wil je graag wat meer informatie, neem da contact op via kleinoers@hotmail.com


U kunt vanaf uw gepubliceerde website uw blog beheren en berichten plaatsen. Log gewoon in op de blog met uw Wix-account.

Nu bent u klaar om berichten te schrijven, te bewerken en te beheren. Klik gewoon op 'Bericht maken' en vervolgens op 'Publiceren'. Dat is alles. Nu kunnen al uw lezers het zien. U kunt bovendien ook de reacties op berichten beheren - bekijk wat mensen zeggen, vind reacties leuk of verwijder ze, en meer. Als u bezig bent met een bericht en later terug wilt komen, sla het dan op als concept. U kunt het dan op elk moment publiceren via 'Mijn profiel' > 'Concepten'.


242 keer bekeken2 reacties

Klein Oers

adres nog onbekend

info: kleinoers@hotmail.com

    © 2019 Klein Oers